čtvrtek 27. února 2014

Ladybox únor 2014




Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Už máte rozbalený ladybox či jste šmírovala po blozích? Pojďte se mnou nakouknout do únorové krabičky krásy. Únorová krabička krásy se nesla ve slavnostním duchu svátku všech zamilovaných. Popravdě, kdyby mi z úvodního dopisu nestřelil do očí amorek lásky s obrovským srdcem, ani bych si nevzpomněla, že máme za sebou svátek sv. Valentýna. Nevím, možná skleróza či povznesení se nad čtrnáctým únorem. Co si tedy pro nás tým Ladyboxu nachystal?




NEVO DEAD SPA KRÉM NA RUCE A TĚLO FRENCH VANILLA, plné balení

Jak již samotný název napovídá, krém v plastové lahvince poskytuje dvojí péči. Postará se o ruce a tělo kombinací minerálů z Mrtvého moře, proteinů, vitamínů a přírodních esenciálních olejů. Krém se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Kůže je hydratovaná, vyživená a sametově hebká na dotek. Tělové mléko a krém na ruce v jednom je navíc obohacen o vůni levandule a vanilky. Nevím, jestli je to mixem výrazných ingrediencí, ale v krému zaniká levandule a vanilka ve voňavý koktejl, který nejsem schopná identifikovat. Parfemace je jemná a příjemná. Tento produkt mě nejvíc potěšil v únorové krabičce krásy.

Cena – 350 Kč za 230 ml
Kde koupit? www.nevo-spa.com




LILYLOLO KOMPAKTNÍ OČNÍ STÍNY, plné balení

Mini paletka se dvěma očními stíny je zabalená v krásné šedé krabičce se stříbrným nápisem značky. Samotný obal stínů je jednoduchý a postrádá nápad. Ale nejde tak o design obalu jako o poklad ukrytý vevnitř. Ale je to skutečný poklad? Stíny k tomu označení mohly mít dost pěkně nakročeno, kdyby byly bez parfemace. Vůně je u tohoto produktu obrovské mínus. Okamžitě po otevření mě omráčila nepříjemná vůně. Přece jen jsem stínům dala šanci a aplikovala je na víčka. Po celý den stíny držely na svém místě, ale s nimi i ona nepříjemná vůně, proto jejich odlíčení bylo doslova vysvobozením. Kombinace barev v odstínu Poison Ivy je vskutku krásná, kdy světlejší stín (světle růžová) je ideální ke sjednocení celého víčka a tmavší stín (hnědá) ke zvýraznění pohyblivého víčka. Únorové zklamání z ladyboxu.

Cena – 340 Kč za dvakrát 1,5 g
Kde koupit? www.lilylolo.cz




PAESE LESK NA RTY, plné balení

Lesk v odstínu 517 dodává rtům překrásný světlounce růžový nádech, připomínající cukrovou vatu s decentním třpytem. Pěnový aplikátor umožňuje snadné nanášení. Tekutá textura udržuje hydratované rty. Barva se na rtech dlouho neudrží a charakteristickým rysem tohoto zkrášlovadla je výrazná vůně.

Cena – 70 Kč
Kde koupit? www.ladybox.cz


JORDANA DIAMANTOVÁ VÝŽIVA, plné balení

Nehtová výživa o obsahu 15 ml je nabitá diamantovým prachem pro zpevnění křehkých nehtů. Musím se přiznat, že o své nehty nijak zvlášť nepečuji. Nehty mám pevné, tak si dobře vystačím bez takovéhoto luxusu.

Cena – 49 Kč za 15 ml




DR.HAUSCHKA SPRCHOVÝ BALZÁM LEVANDULE SANTAL, vzorek

Největším lákadlem na únorovou krabičku krásy byla bezpochyby kosmetika Dr.Hauschka. Říkala jsem si, ať na mě v ladyboxu čeká pleťová péče od této značky. Ve finále jsem se dočkala péči o tělo, která se aplikuje na pokožku během sprchování a následně opláchne vodou. Výsledkem je kůže hebká na dotek, hydratovaná, vyživená a provoněná levandulí.

Cena – 286 Kč za 200 ml
Kde koupit? www.yingyang.cz




ARABSKÉ PARFÉMY, vzorkový balíček

Balíček obsahoval dva vzorky vůní Musk Rose a Raindrops. Takto voní arabské princezny??? Parfémy mají velice výraznou těžkou vůni tzv. bolehlav a pořádně nevidím či necítím mezi nimi zásadní rozdíl. Tento typ vůně nepatří mezi moje oblíbené a spíše než dámskou vůni připomínají pánskou kolínskou. Díky Bohu, že v ladyboxu nedorazily arabské parfémy v plném balení. Zamilovaná krabička krásy navíc překvapila, šikovným pomocníkem NevO ořezávačem nehtové kůžičky.

Cena – 105 Kč



Žádné komentáře:

Okomentovat