neděle 2. února 2014

Dior Skinflash Radiance Booster Pen



Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Ne vždycky se nám podaří vyspat se dorůžova a ráno se v zrcadle naskytne nepřívětivý obraz opuchlých očí a mdlé pleti. Správný výběr rozjasňujícího korektoru zakryje nejen tmavé kruhy pod očima, ale i strasti uplynulých dnů a navrací pleti svěží, odpočatý a rozjasněný vzhled. Mou volbou je rozjasňující korektor v peru značky Dior.

Rozjasňující korektor v peru je nádherný kousek, který nesmí chybět ve vašem kosmetickém arzenálu. Dostatečná pigmentace skryje mdlý a unavený vzhled pokožky, tmavé kruhy a jemné linky. Hlavní idea je rozjasnit a zdůraznit pleť a potlačit známky únavy. Jeden tah perem odvede skvělou kamufláž nejen v oblasti kolem očí, ale také po celém obličeji. Krásně zvýrazní lícní kosti, kontury rtů, čelo, nos a oblast pod obočí. Přirozeně přilne k pleti, aniž by byl viditelný, nevysušuje a nezalézá do vrásek.

Korektor obsahující částice odrážející světlo pro rozjasnění pleti je ukrýt ve stříbrném peru a dodán v modrém sametovém pytlíčku. Balení je prezentací opravdové elegance. Množství přípravku o celkovém obsahu 1,5 ml se může zdát velice skromné. Je třeba dodat, že k aplikaci vám postačí jen krátké pootočení rotačního mechanismu, proto si s ním na dlouho vystačíte a stojí za investici. Vlákna aplikačního štětečku jsou velice jemná. Poskytuje praktické a precizní použití bez šmouh pro jednoduchou aplikaci. I přesto raději používám štětec k zapracování korektoru do pleti. Při úplně první aplikaci je nutno několikrát otočit koncem tužky až se dočkáte lehké konzistence rozjasňujícího korektoru ve štětečku. K dispozici je ve třech odstínech – 001 Roseglow v růžovém podtónu, 002 Candle Light ve žlutém podtónu a nejtmavší 003 Sun Bam. Moji pleti perfektně vyhovuje odstín 002 Candle Light.

Může se aplikovat pod nebo na make-up. Vhodný je pro všechny typy pleti včetně citlivé. Vydrží od rána až do odlíčení bez nutnosti úprav. Shrnutí jednou větou: Dior rozjasňující korektor v peru je magická zbraň pro bezchybně vypadající pohled a krásně zářící pleť.

Klady:
·         hydratuje,
·         prozáří,
·         vyrovnává barevné nerovnosti,
·         skryje tmavé kruhy pod očima,
·         korekce jemných vrásek,
·         snadná aplikace,
·         s jemnou parfemací.


Zápory:
·         vyšší pořizovací cena,
·         přes neprůhledné balení není vidět, kolik ještě zbývá korektoru.

 
Dior Skinflash Radiance Booster Pen aplikovaný pod očima
Dior Skinflash Radiance Booster Pen, odstín 002 Candle Light

Žádné komentáře:

Okomentovat