neděle 16. února 2014

Kvalita za rozumnou cenu to je Brazil Keratin

Krásné nedělní odpoledne dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Může se zdát, že opravdu kvalitní masku najdeme pouze v salónech, nabízející kosmetické ošetření. Ráda vás přesvědčím o opaku, kdy není třeba opouštět teplo domova či utrácet větší částky peněz. Jednorázové masky značky Brazil Keratin poskytují kompletní a intenzivní péči v jednom kroku. Jejich složení je převážně z přírodních ingrediencí. Masky jsou napuštěné tekutinou s vyživujícími a regeneračními účinky. Za rozumnou cenu si můžete dopřát příjemnou relaxaci a kvalitní péči jako ze salónu.
Pro co nejlepší výsledek se masky aplikují okamžitě po otevření na čistou a suchou pleť. Po sejmutí masky nevstřebaný zbytek stačí jemně vmasírovat do pokožky. Skladovat je můžete při pokojové teplotě ve vodorovné poloze. Pořídit si je můžete v balení po pěti kusech. Než se s tímto typem masek seznámíte, doporučila bych koupit masky po jednom kuse, abyste zjistily, co vám nejvíc vyhovuje. V případě masek Brazil Keratin neplatí pravidlo, že kvalita odpovídá vyšší ceně.

Výhody:
·         rozumná cena,
·         okamžitě viditelný výsledek,
·         působí relaxačně,
·         pohodlné a snadné použití,
·         příjemná vůně.

Nevýhody:
·         účinek není dlouhodobý.      


Brazil Keratin Deep Sea Mask

Maska detoxikuje a čistí póry. Navíc poskytuje pleti vitamíny a kaolín. Kaolín je přírodní bílý jíl, který odstraňuje přebytečnou mastnotu a nečistoty na povrchu pleti a v pórech. Na popisku není přímo uvedeno pro jaký druh pleti maska je určená, ale věřím, že detoxikační účinky ocení všechny typy pleti. Nejlepší je si lehnout a moc se nehýbat, protože vyživující tekutina, kterou maska je napuštěná mírně stéká. Proto se nelekejte, když budete mít na krku černé skvrny. Doporučená doba působení je 20-30 minut, ale moc se tím neřiďte. Dopřejte si delší relax s maskou, dokud nepocítíte, že vyschla.

Výhody:
·         okamžitě viditelný výsledek,
·         vyživuje,
·         pleť je hebká na dotek,
·         pokožka vypadá odpočatě a svěže.


Nevýhody:
·         maska stéká,
·         efekt trvá tři dny.



Brazil Keratin Levander Facial Mask

Levandulová maska na obličej s antiseptickými a protizánětlivými účinky regeneruje pleť. Čistí, dezinfikuje a zpomaluje proces stárnutí. Pleť je po použití masky zářivá a plná vitality. Velice ráda si vybírám kosmetické přípravky s obsahem levandule nejen kvůli příjemné, nezapomenuteln vůni, ale především pro její léčivé účinky. Péče je vhodná pro mastnou až smíšenou pleť a lze ji používat jeden až dvakrát týdně.
Pleťové masky Brazil Keratin je vhodné aplikovat o samotě nebo v úzkém kruhu vašich blízkých, kde jsou zvyklí na vaše kosmetické experimenty. Pejsek mojí mámy (Snehulienka), když mě viděl poprvé s touto maskou, utíkal přede mnou jak o život. Není se čemu divit, protože s maskou na obličeji jsem musela připomínat hrdinu z hororového trháku. Doporučená doba působení je 20-30 minut.

Výhody:
·         okamžitě viditelný výsledek,
·         regeneruje,
·         jasnější pleť,
·         pokožka je hebká na dotek.

Nevýhody:
·         efekt trvá tři dny,
·         maska stéká.



Brazil Keratin Collagen Eye Mask

Oční maska obsahuje v jednom balení dva kusy polštářků. Maska se zvýšeným množstvím kolagenu regeneruje, vyhlazuje vrásky a do hloubky hydratuje jemné oční okolí. Po sundání masky jsem zaznamenala zmírnění jemných linek, tmavých kruhů pod očima a vylepšení zbarvení pleti. Pleť v okolí očí působila odpočatým dojmem. Kolagenová maska se aplikuje na oblast pod očima, kdy užší okraj směřuje ke vnitřnímu koutku oka a širší okraj ke vnějšímu koutku oka. Doporučená doba působení je 20-30 minut.

Výhody:
·         okamžitě viditelný výsledek,
·         hydratované oční okolí,
·         rozzářená pokožka,
·         redukuje kruhy pod očima,
·         potlačuje jemné linky,
·         odpočaté oční okolí.

Nevýhody:
·         účinek trvá den až dva dny.



Brazil Keratin Maska na ruce

Balení obsahuje dvě rukavice, napuštěné vyživující tekutinou, pečující o pokožku rukou s vyživujícími a regeneračními účinky. Vyhlazuje a napomáhá ke zjemnění pokožky. Vynikající složení masky dodává kůži dostatečnou vlhkost a elasticitu. Zmírňuje praskání a rohovatění pokožky rukou. Bezvadné ošetření pro ruce jako v bavlnce a ideální doplnění k manikúře. Doporučená doba působení je 20-30 minut.

Výhody:
·         ruce jsou hebké a vláčné,
·         vyživuje a regeneruje pokožku,
·         intenzivní hydratace.

Nevýhody:
·         horší vstřebatelnost do kůže,
·         zanechává nepříjemný lepivý pocit,
·         efekt trvá tři dny.


Žádné komentáře:

Okomentovat