sobota 22. února 2014

Hedvábně matný základ s Lancome La Base



Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Od té doby, co jsem objevila podkladovou bázi pod make-up, už si nedovedu představit, že by chyběla v mé kosmetické sbírce. Někdo se mnou nemusí souhlasit a tento kousek si dovolí označit jako za naprostou zbytečnost, s kterou se jen ztrácí čas, zejména v ranním shonu, kdy je drahocenná každá minuta. Mým favoritem je Lancome La Base. V čem je tedy tento skvost, tak skvostný? 



Možná stejně jako v mém případě narazily jste na recenze, kde blogerky porovnávají Lancome La Base s mnohem levnější variantou od Dermacolu. Ano, mám ozkoušenou opěvovanou bázi Dermacol, a proto si dovoluji říct, že jediné, co tyto dva pomocníky spojuje je čistá bezbarvá konzistence. Ale dost už bylo o podkladové bázi pod make-up od značky Dermacol, přece hvězdou dnešní recenze je Lancome La Base.

Lancome La Base dokonale připraví pleť na následnou aplikaci make-upu a prodlužuje životnost líčení. Báze je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro mastnou a smíšenou pleť. Dobře se aplikuje a usnadňuje rovnoměrné roztírání make-upu, který dokonale přilne k pleti. Make-up včetně tvářenky drží na svém místě bez úprav osm hodin. Když jsou venku vysoké teploty, prodlužuje účinek make-upu na 4-5 hodin.

Obrovskou výhodou je, že pro jednu aplikaci stačí množství báze o velikosti hrášku, proto si s ní vystačíte až na několik měsíců. Pleť po použití Lancome La Base je sametově hebká, hladší a bezolejový účinek vytváří elastický nemastný film. Vyplňuje póry a zamezuje usazování make-upu ve vráskách.

Transparentní gel je dodáván ve skleněné láhvi o obsahu 25 ml. Plastová pumpička umožňuje přesné a snadné dávkování báze. Zdokonalující podkladovou bázi bez parfemace ocení i citlivé nosánky. A otázka na závěr dámy a slečny: jaká je vaše oblíbená podkladová báze pod make-up či si vystačíte bez ní?

Klady:
·         příprava na následné nanesení make-upu,
·         prodlužuje perfektní stav líčení,
·         k aplikaci stačí malé množství,
·         bez olejů,
·         bez parfemace.


Zápory:
·         vyšší pořizovací cena.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat