pondělí 14. března 2016

Milovat…




Krásný večer!


Za úderu vyprahlé touhy po kompromisu, vzdalující srdce se ocitá nad propastí egoistického řevu. Ustát souboj emocí a rozumu se vztyčenou hlavou vítěze. Šach - mat! Rozehrané hry vášně neznají vítěze. V oparu zklamání se nese jen pachuť záplaty na duši či hladově zbloudilá něha v cizí náruči. 




Vášeň hodinového hotelu se maskuje za lásku, veličinu všech romantiků, ale bez souhry ustát spolu v dobrém i v zlém. V šumu honby za prosazení svého: „Já, já!“ ztrácíme cestu k sobě i kuráž do budování: „My.“ X - krát omílaný povzdech: „Ach, ti muži,“ hlodá ženskou duši, spjatou s pohádkovým poselstvím – žili spolu šťastně, až dokud je smrt nerozdělila. Pod tíhou zklamání, trpce uvadá naděje na shledání s Panem Božským, princem či jednoduše s tím pravým. V niveč slepované srdce buduje si krunýř, nepostrádající zášť: „Všichni muži jsou stejní!“  

Na jedné straně žalostně vzlyká zhrzená ženská duše, ale stejně tak i mužskému osazenstvu skrz jazyk proklouzne: „Ach, ty ženy!“ Někde jsem četla, že pro každého z nás se najdou čtyři ideální partneři. Ať je, tedy hledání započato, protože milovat je smyslem života.

P.S.: Kabát je ten správný kousek, který by neměl chybět v žádném šatníku. A je jedno, jestli jen bažíte zachumlat se nebo nastolit nenucenou eleganci. S pořádnou dávkou energie, sálající z pestrosti barvené kompozice, halit se do černé, nebývá v mém hledáčku zájmu. Ale jak apelují módní diplomati i naše prostořekost, černá se báječně kombinuje. S přimhouřeným okem, bažícím po ohňostroji barev, hlasuji za černý kabát!

A od koho je ten báječný kabát? http://janaminarikova.cz/


Jak se vám líbí outfit? A jaký je váš názor na lásku v dnešní době bez hodnot?


kabát Jana Minaříková; legíny Lipsy London; pásek Mango; klobouk Clockhouse; kozačky Nero Giardini; kabelka Dolce&Gabbana;

Žádné komentáře:

Okomentovat