neděle 27. března 2016

Make-up Dior Diorskin Nude Air Sérum


Hezký večer!

V září, kdy jsem se vydala vstříc krásám španělské Menorky, z Duty free na pražském letišti odnesla jsem si suvenýr v podobě make-upu - Dior Diorskin Nude Air Sérum. Čtěte dál, jak dopadlo testování luxusního kousku...


MAKE UP DIOR DIORSKIN NUDE AIR SÉRUM, odstín 020

Samotný design obalu jasně nabádal, že jsem měla čest s pořádnou dávkou luxusu. Elegance obalu v sobě skrývala i kreativního ducha v podobě aplikátoru, kopírující kapátko. Nadšení z netradičního způsobu aplikace se v mžiku vytratilo při oťukávání v praxi. Na jedné straně se u výsluní hřál přínos, že stačilo opravdu malé množství k nanesení make-upu, ale v pozadí zaostávala aplikace. Manipulaci s kapátkem přirovnávala bych k nekontrolovatelným manévrům, které se neobešly bez plýtvání. Jakoby Nude Air do vínka byl nadělen status věčného pecivála, protože pár kapek, vyvedených na zmar doprovázelo každé moje cestování. Anebo jen legendární ikona kosmetického věhlasu pozapomněla na neošemetnost praktičnosti. Kolem toho celého mrhání se nesl stín, kdy vypotřebování padlo už za dva měsíce.  



Bezkonkurenční povzdech: „Óóó!“ adresovala bych lehké textuře, která pleť zahalila do sametově hebkého závoje. Když už jsem se v minulých drobnohledech, kosmetické osvěty rozplývala nad faktem, jak se make-up snadno roztírá, neměla jsem ještě co dočinění s Diorskin Nude Air. S vypůjčením kuchařské hantýrky definovala bych to následovně: „Šlo to jak po másle.“ Odstín 020 dokonale splynul s podtónem mojí pokožky bez nánosu masky. Lehké krytí zastalo trend v nude líčení. Dobře se vrstvil až do kamufláže středního krytí. A moje smíšená až mastná pleť zkrotla bez známky kožního mazu. Make-up držel na svém místě po celý den.

Směs technologie Oxygen Activ ™, rostlinných olejů, minerálů a vitamínů působí i jako péče o pleť. Podle slov výrobce by měla pokožka vypadat zdravější a krásnější den po dni. Až tak úchvatnou změnu jsem nepostřehla. Pokud bych opomenula nevyvedený aplikátor, Dior Diorkisn Nude Air Sérum právem by si zasloužilo honosnost nejvyšší!


Cena – kolem 1300 Kč


Klady:
  • luxusní design obalu,
  • pro všechny typy pleti,
  • stačí malé množství,
  • lehká textura,
  • jemné až střední krytí,
  • příjemně se roztírá,
  • drží po celý den.

Zápory:
  • cena,
  • špatná manipulace s aplikátorem,
  • obal není vhodný na cesty.



Znáte make-up Dior Diorkisn Nude Air Sérum? Upřednostňujete luxusní kousky make-upů nebo si vystačíte s nabídkou z drogérie?


P.S.: Zítra se bude pokračovat v testování Dior Diorskin Nude Air, ale tentokrát se budete moct podívat, jak dopadl sypký pudr ze vzdušné řady luxusu. 


Žádné komentáře:

Okomentovat