sobota 18. října 2014

Šaty a sukně na odpis?

Hezkou sobotu dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Počasí, které zrovna panuje, dalo by se srovnávat s jízdou na horské dráze. Jemné sluneční pohlazení střídá studený vítr a déšť. Kolísání teplot testuje náš imunitní systém. Proto s příchodem podzimu je mým nejoblíbenějším pitím horký čaj. A nejlépe horký čaj provoněný bylinkami a řeči o žloutnutí zubů jdou stranou. Večer mou mysl zklidní meduňka, s legendární rýmičkou popere se zázvor a zelený čaj je můj všelék.

Na klesající teploty připravuji i svou šatní skříň. Stal se z toho můj rituál, kdy letní svršky ukládám k zimnímu spánku a hřejivější materiály povytahuji blíž, abych je měla hezky po ruce. K létu neodmyslitelně patří rozevláté šaty. S podzimem měníte šatník a začíná vrstvení a tím pádem z hlavy vypouštíte jakékoliv pomyšlení na šaty či sukně. V sychravém ránu na zastávce potkáte sebevědomou slečnu v krátkých šatičkách, která se už méně sebevědomě třese zimou. V tom objevíte půvab selského rozumu, kdy nepotřebujete následovat módní výstřelky, ale jen cítit se dobře. A co na tom, že váš dress code připomíná návrat z iglú v hlubokém sněhu.

Ale ani v chladnějším počasí netřeba zcela odepisovat šaty či sukně. Stačí zvolit ty správné materiály a zima si na nás nepřijde. Oblékla jsem modrý rolák se zajímavě řešenými rukávy, černou sukni a punčochy, které krásně prodlužuji nohy a už je mám pěkně dlouho a pořád jsou bez jediného oka. Nakonec jsem obula jednoduché lodičky a zachumlala se do kožíšku. Outfit doplnil náhrdelník, náramek a klobouk.

Jak se vám líbí outfit? Nosíte v chladnějším počasí šaty či sukně?

rolák, kožíšek a klobouk Comtessa; sukně Bershka; punčochy Calzedonia; boty Calvin Klein; náhrdelník zahraničí; náramek Six; kabelka Fendi;



Žádné komentáře:

Okomentovat