úterý 21. ledna 2014

Steamcream, krém vyroben z páry



Krásné úterý dámy a slečny, zkrátka milé ženy!




Steamcream je lehká hydratační univerzální péče na obličej, tělo, ruce a nohy. Jeho vyživující formuli mohou užívat všechny typy pleti. Parní proces krému taktéž vyhovuje problematické či nejcitlivější pokožce a dostatečně vyživuje i zralou pleť. Krém se vyrábí ručně v Británii a v Japonsku z přírodních surovin, zpracovaných do unikátní formule pomocí čisté páry. Základem je používání čerstvých ingrediencí nejvyšší kvality jako levandulové esenciální oleje, voda z pomerančových květů, extrakt z ovesných vloček, kakaové máslo a růžový extrakt.

Rychle proniká do kůže a na pleti zanechává osvěžující až mírně chladivý pocit s příjemnou vůní levandule. Citlivějším jedincům se parfemace krému může zdát příliš silná až obtěžovat. Má lehčí konzistenci s krémovou texturou, připomínající našlehanou pěnu. Dobře se roztírá a výhodou taktéž je, že perfektně funguje i pod make-up.

Poskytuje dlouhotrvající hydrataci a nezanechává mastný film. S protizánětlivými účinky pečuje o pleť a absorbuje přebytečný maz. Pomáhá při zarudnutí pokožky, vyrovnává barevné nerovnosti a přirozeně projasňuje pleť. Kůži udržuje hladkou a hebkou a efektivně si poradí se ztvrdlou pokožkou, jako jsou lokty, kolena či paty. Neucpává póry a zlepšuje elasticitu kůže. Zabraňuje tvorbě strií a vyživuje i hydratuje pokožku po opalování. Dokonce se dá použít i na vlasy pro jejich snadnější úpravu, kdy stačí trošku krému vetřít do suchých vlasů.

Roztomilé plechovky limitovaných vzorů lze sbírat a po vypotřebování krému dále využít třeba k úschově šperků. Značka se pyšní oceněním za nejlepší novinku v péči o pleť a nejlepší design.

Klady:
·         univerzální péče,
·         rychle se vstřebává,
·         nezanechává pocit mastnoty,
·         vhodný pro všechny typy pleti,
·         dlouhotrvající hydratace,
·         okamžitě zklidňuje podráždění pokožky,
·         přírodní složení,
·         obsahuje větší množství než obvyklý krém (75ml),
·         příjemná vůně,
·         krásný design balení,
·         plechovky jako sběratelské kousky,
·         další využití plechovek;

Zápory:
·         neobsahuje SPF,
·         aplikace přímo z plechovky není zrovna hygienická;
 



Žádné komentáře:

Okomentovat