sobota 4. ledna 2014

Jak zatočit s pupínky?

Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Akné, pupínky, beďary, jak typické pro období dospívání. Ale co když už máme pubertu dávno za sebou a pupínky z tváře nechtějí zmizet? Vyžeňte šeredné zarudlé vřídky čerstvou, ručně vyráběnou kosmetikou Lush.



GREASE LIGHTNING GEL NA PUPÍNKY

Antibakteriální čirý gel s jemnou vůní má podobnou konzistenci jako slupovací maska na obličej. Plastovým dávkovačem s pumpičkou se snadno koriguje množství gelu. Grease Lightning lze i preventivně použít na oblast, kde se vám často tvoří pupínky nebo na celý obličej. Gel rychle zasychá a napíná pokožku kolem aplikovaného místa. Hojivými účinky redukuje zarudnutí a velikost boláku. Ošeřené místo se již více nezanítí. Pleť nevysušuje, nešupinatí ani nezmastí. Gel s tea tree, vilínem a rozmarýnem intenzivně bojuje pouze s problematickým místem a zbytek pokožky ponechává v klidu. Ideální k dennímu i nočnímu ošetření pleti, jednoduše kdykoliv kdy vás překvapí nemilý návštěvník na tváři. Nečekejte zázrak na počkání, ale za tři dny je vidět výrazné zlepšení. Balení v malé černé lahvičce svým množstvím odpovídá pleťovému krému, proto si s ním dlouho vystačíte. Antibakteriální gel si hravě poradí nejen s pupínky, ale i s drobným škrábancem a štípnutím hmyzem.

Klady:
·         dlouhá výdrž,
·         prevence,
·         okamžitě uklidňuje,
·         nevysušuje,
·         přírodní složky,
·         multifunkční využití;

Zápory:
·         přes černý obal není vidět, kolik vám ještě zbývá gelu;




FRESH FARMACY

Fresh Farmacy s obsahem heřmánku, kalamínu společně se silicemi z růže, levandule a čajovníku je určen pro smíšenou až mastnou pleť. Proto pokud nemáte dost mastnou pleť, může vysušovat. Můžete ho aplikovat na celý obličej nebo jen bodově na zarudlá místa, přes noc nechat působit a ráno smýt. Okamžitě zklidňuje akné, absorbuje přebytečný maz a udržuje pleť matnou. Zanechává čistý pocit pleti bez podráždění a zčásti pomáhá i na černé tečky. Zamilujete si překrásnou vůni, plnou bylinek. Tuhá konzistence mýdla je ideální na cestování. Nemusíte se strachovat, že se vám v kufru rozlije. Kostka Fresh Farmacy má tendenci po pár namočeních tvrdnout a hůře se pak používá a tím slábne i vůně bylinek. S tvrdnutím mýdla nedochází k narušení působení na pleť. Doporučuji mýdlo rozkrojit na menší kousky, tím ho déle udržíte čerstvé a zabráníte tvrdnutí najednou. Špatně se skladuje kvůli svému tvaru a nevejde se do klasické krabičky na mýdlo. Čistící zklidňující kostka ve světle růžové barvě je dodána v chatrném papíře. Produkt by si zasloužil kvalitnější obal. Potěší vás přijatelná cena na rozdíl od konkurenčních přípravků k čištění pleti. Mýdlo používejte dvakrát denně.

Klady:
·         redukuje zarudnutí,
·         přírodní složky,
·         dlouhá skladovatelnost až po čtyři měsíce,
·         překrásná vůně,
·         ideální na cestování,
·         výhodná cena;

Zápory:
·         balení v chatrném papíře,
·         tvrdne,
·         uskladnění,
·         neodstraňuje make-up;




MASK OF MAGNAMINTY

Čínský jíl, bentonitový gel, mleté fazolky aduki, papulková semena a obrovská porce silice dělají z masky Magnaminty úžasnou čistící bombu s vůní máty peprné připomínající zubní pastu. Hutná konzistence do hloubky vydrhne pleť a stahuje póry. Opravdu účinně bojuje s pupínky a to nejenom z tváře, ale i na zádech. Hlavně v letním období přináší skvělé zchlazení. Pro ještě větší osvěžující efekt masku můžete skladovat v ledničce. Špatně se nanáší, hodně jí zůstává na rukou, dost se drolí a hůře se smývá. Na tváři maska rychle zatuhne. Použít ji můžete na celý obličej nebo jen lokálně na problematické místo. Nemusíte se řídit popiskem použití na krabičce a masku nechte působit na pleti klidně i hodinu. Do druhého dne jsou pupínky mnohem menší. Po aplikaci je pleť hladší, zbavená odumřelých buněk s neuvěřitelným pocitem vymydlené čistoty. Mask of magnaminty pokožku krásně projasní a nevysušuje. Masku aplikujte jedenkrát až dvakrát týdně. 


Klady:
·         recyklovatelné balení,
·         lze použít i jako peeling,
·         zmírňuje zarudnutí,
·         vysušuje a urychluje léčbu pupínků,
·         přírodní složky,
·         stačí aplikovat malé množství;

Zápory:
·         maska se špatně aplikuje;

 

Žádné komentáře:

Okomentovat