úterý 14. ledna 2014

Estée Lauder kufřík plný barev potřetí



Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

V minulém příspěvku jsem vám představila dvě krásné paletky očních stínů a černou tužku na oči pro svůdný pohled, plný barev a luxusu. Tentokrát se zaměřím na zbytek produktů a tím uzavřu minisérii o vánoční edici Estée Lauder.



Zvýrazňující řasenka Estée Lauder Sumptuous Extreme, odstín 01 Extreme Black v plné velikosti

Jak je u značky Estée Lauder zvykem i tato zvýrazňující řasenka Sumptuous Extreme vyznačuje se překrásným obalem. Zlatá trubička s tmavomodrým logem značky je dokonalou tečkou luxusu a elegance. Řasenka s velmi velkým kartáčkem znásobí, prodluží a přitom neslepí řasy s úžasným efektem umělých řas po celý den. Dovede zachytit i tu nejmenší řasu. Nedrolí se, nerozmazává a snadno se odličuje. 




Odličovač očí Estée Lauder Gentle Eye v cestovním balení 100 ml


Láhev je jak jinak než elegantní, ale i velice velice praktická. Přes průhledný obal vidíte, kolik vám ještě zbývá odličovadla. Jemně odličuje oční make-up v rychlém a efektivním kroku bez drhnutí. K odlíčení postačí jeden vatový tamponek. Nezanechává mastný film, nevysušuje pleť a nedráždí oči. Hůře se s láhví manipuluje, protože přes široké hrdlo rychle teče nemastná emulze a tím se zbytečně plýtvá. K odstranění voděodolné řasenky je třeba více tohoto přípravku.




Luxusní krém Estée Lauder Revitalizing Supreme v cestovním balení 15 ml


Luxusní krém Revitalizing Supreme je jediným produktem z vánoční edice Estée Lauder, který jsem netestovala. Protože je zbytečné předčasně zahlcovat pokožku látkami s Anti-Aging účinkem. Omlazující krém je vhodný pro všechny typy pleti, které potřebují hydrataci, zpevnění a výživu. Poradí si se zralou kůží, redukuje linky či vrásky a dodává pokožce hladší a zářivější vzhled. 



Tři hydratační rtěnky Pure Color v plné velikosti

Hydratační rtěnky Pure Color ve třech dobře pigmentovaných odstínech Vanilla Truffle, Fuchsia Fevere a Pinkberry. Krémová konzistence rtěnky je příjemná na rtech. Nevysušují, naopak rty jsou krásně vláčné. Snadno kloužou po rtech jako vyživující bomba pečujícího balzámu. Rtěnky jsou ukryté v totožném obalu jako paletky očních stínů a tvářenek. Kombinace drobných zlatých čtverečků na tmavomodrém podkladě působí luxusním dojmem.

Vanilla Truffle je světlá, béžová až mírně broskvová barva. Perfektní odstín nude rtěnky. Krásně doplní kouřové líčení.
Fuchsia Fevere, dech beroucí barva ve středním odstínu fuchsiové s fialovým podtónem bude slušet každé ženě. Tato barva je určená pro ženu, která miluje barvy a má odvahu vyzkoušet něco nového. Fuchsiová může být novou rudou klasikou. Po čtyřech hodinách začala blednout.
Pinkberry je neutrální růžový odstín, který kouřovému líčení dodá ten správný půvab jako třešnička na dortu. Nejdéle vydržela na rtech právě tato barva kolem pěti hodin bez nutnosti oprav. 

Estée Lauder Vanilla Truffle
Estée Lauder Vanilla Truffle
Estée Lauder Fuchsia Fevere
Estée Lauder Fuchsia Fevere
Estée Lauder Pinkberry
Estée Lauder Pinkberry




Velký lesk na rty Pure Color v odstínu 06 Magnificent Mauve Shimmer

Lesk na rty s klasickým aplikátorem se velice dobře nanáší a jeho konzistence je příjemná, ne příliš hustá. Barva se přizpůsobila rtům s obsahem vitamínů C a E, vyživuje pro zjemnění pokožky bez vysušení či zvýraznění šupinek. Rty zahalil do příjemného nelepivého závoje. S každým nanesením rty vypadají plnější s mokrým efektem. Výdrž byla slušná, ale přece jen po jídle byla nutná úprava. Žádné upatlané hrdlo od lesku je výsledkem nejen krásného obalu, ale především jeho kvalitním zpracováním.





Mini lak na nehty Pure Color v odstínu Love Bite
Jednoduchý a zároveň elegantní design kostky s vytištěným zlatým logem značky ukrývá v sobě barvu, která prolíná jasnou a zároveň hlubokou fuchsiovou s načervenalým podtónem. Úžasně lesklé a pigmentované, takové jsou nehty s minilakem Pure Color Estée Lauder. Stačí nanést pouze jednu vrstvu. Tenký štětec s měkkými štětinkami umožňuje snadnou aplikaci k přesnému a rovnoměrnému nanášení barvy. Lak je rychleschnoucí, doba schnutí trvá cca 5 minut. Od tohoto laku jsem očekávala mnohem víc, ale jeho špatná výdrž na nehtech mě velice zklamala. Na druhý den od nanesení laku se začal ošoupávat u konečků nehtů a na hranách.















Žádné komentáře:

Okomentovat