pondělí 6. ledna 2014

Guerlain Crazy Paris

Krásné pondělí dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Paletka Guerlain Crazy Paris je kompletní sada očního make-upu pro každou příležitost. Na první pohled zaujme luxusní obal. Stíny jsou zabalené v elegantním nadčasovém černém pouzdře s ochranným sametovým pytlíčkem s obšívaným růžovým lemem. Ať už do kanceláře nebo do nočního víru velkoměsta, s paletkou Crazy Paris snadno vytvoříte look od šíleného, přes konzervativní až po koketní. Obsahuje čtyři krásné oční stíny v barvách, zalitých třpytem či protkaných kovovým leskem. Ve stínech je vyryté logo Guerlain, které však po pár tahů štětcem není čitelné. Sada je doplněná dvěma matnými stíny v tmavých tónech. Když se otevře paletka, poodhalí se velké zrcátko s elektrizujícím růžovým nápisem PARIS. Uvnitř sady najdete aplikátor na oční stíny a miniaturní štěteček s růžovými štětinamiStíny můžete aplikovat za sucha, ale i za mokra pro intenzivnější barvu. Ultra jemná textura se velmi snadno aplikuje a stíny drží po celý den i bez použití báze.



Barva 1 Crazy Paris je velmi pigmentovaná zlatá s kovovým leskem. Nejkrásnější barva z paletky.
Barva 2 Crazy Paris je béžová se zlatými třpytkami.
Barva 3 Crazy Paris je bílá s kovovým leskem. Ideální k rozzáření pohledu k rozjasnění pod obočí a vnitřního koutku oka.
Barva 4 Crazy Paris je růžová, plná stříbrných třpytek.
Barva 5 Crazy Paris je matná šedá. Poslouží i jako oční linky.
Barva 6 Crazy Paris je matná černá. Vhodná k orámování víčka.

zleva doprava: zlatá, béžová, bílá, růžová;
zleva doprava: šedá, černá;


Stíny nepráší až na růžovou barvu. I když název paletky napovídá, že půjde o pořádnou divočinu, nečekejte neonovou zář extravagantních motivů, ale oční make-up v tlumených tónech ovšem s výjimkou růžové. Právě výrazný růžový stín, posetý třpytkami vás může odradit od koupě paletky. Není se čeho bát. Stín je částečně průsvitný, takže s ním udržíte přirozený oční make-up. Záleží jen na vás, jak se odvážíte a kolik přidáte na barevné intenzitě. Barvy jsou divoké, poutavé, vyzývavé a možná trochu praštěné, ale zajisté nositelné a ohromné.

Klady:
·         krásný design,
·         vysoká kvalita,
·         dlouho vydrží na očích;


Zápory:
·         vyšší pořizovací cena;



Žádné komentáře:

Okomentovat