sobota 12. října 2013

Urban Decay Naked mánie

Krásnou sobotu dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Paletka byla zabalená v průhledné plastové krabičce. Samotné balení, potažené čokoládovým sametem se zlatým nápisem “NAKED“ je doslova překrásné. Navíc balení obsahuje štětec a malou stříbrnou flaštičku s kvalitní podkladovou bází v cestovním provedení.





ŠTĚTEC
Štětec nenadchl, je trochu těžší, ale to není taková tragédie. Pokud budu mít možnost zvolit jiný nástroj, tak ho ráda nechám odpočívat na dně skříňky.





BÁZE POD OČNÍ STÍNY
Rychle se vstřebává a neovlivní zabarvení stínů. S bází Urban Decay krásně drží i levnější stíny a opravdu požitek je na celý den. Velké mínus je samotné balení výrobku. Pokud je flaštička plná, není žádný problém, ale s ubýváním báze je umění dostat se aplikátorem až na dno. Můžete si myslet, že už máte bázi vypotřebovanou, ale stačí rozřezat obal a jistě vás překvapí bohaté zásoby. Na youtube najdete spoustu videi, jak zdolat tvrzený plast Urban Decay báze pod oční stíny.





STÍNY
Balení obsahuje dvanáct krásných barviček od neutrálních béžových přes hnědé až po tmavší stíny. Snadno se nanášejí 
a roztírají. Pigmentované odstíny matných a třpytivých barev, máslové konzistence pro perfektní denní a večerní líčení. Stíny báječně drží s bází Urban Decay, ale vystačíte si i bez ní, aniž by se začaly slévat. Dlouho si s nimi vyhrajete, jakoby neubývaly a nepráší až na odstín Sidecar, z kterého opadávají třpytky při nanášení. Všeobecně paletky obsahují širokou škálu barev, ale ne všechny využijete. Paletka Naked je jiná a mou nejoblíbenější barvou jsou všechny. Vyplatí se! Investice za opravdovou kvalitu. 






zleva: Virgin, Sin, Naked, Sidecar

zleva: Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse

zleva: Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal


Virgin – matná smetanová, perfektní k rozjasnění vnitřního koutku oka a pod obočí.
Sin – šampaňská se světlounce růžovými třpytkami.
Naked – světlehnědá matná jako stvořená k sjednocení očních víček.
Sidecar – třpytivá béžová s mírným červeným podtónem.
Buck – matná hnědá.
Half Baked – bronzová perleť.
Smog – zlatohnědá perleť.
Darkhorse – bronzově švestková perleť.
Toasted – středně až tmavohnědá s růžovými třpytkami.
Hustle – tmavě fialová až hnědá se třpytkami.
Creep – téměř černá s efektem kovových odlesků.
Gunmetal – modrá až tmavě šedá s efektem kovových odlesků.

Nevýhody vidím v tom, že beauty blogy opěvovaná paletka Urban Decay Naked se nedá běžně sehnat v ČR pouze v eshopech, kde se hemží padělky. Neodolatelný obal zachytí každé smítko a yšší cena také může odradit od nákupu.


Žádné komentáře:

Okomentovat