středa 2. října 2013

Ladybox, září 2013

Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Rozpálené ulice vystřídal podzim s chladnými teplotami a popadaným listím na zemi. Všichni školou povinní i věční studenti se rozutekli do škol. (Až) ve třiatřiceti letech muži a ženy dovedou si vytvořit dokonalý styl v oblékání. Pokud chcete hubnout sexem, musíte promilovat aspoň dvě hodiny denně. V Singapuru jsou moderní váčky pod očima, dodávají mladší a přátelštější vzhled. Kliniky plastické chirurgie provádějí vyplnění váčků injekčně. Je možné si je vyrobit i líčením. Která česká blogerka začne s váčkovým hitem? Návod na hezky tvarované pytlíky pod očima nepřináším (snad příště). Mám tady pro vás hodnocení zářijového ladyboxu.



DERMACOL PERFECT CLEANSER 2in1, plné balení

Odličovácí a micelární voda je ideální pro mladou pleť. Jemně odstraňuje make-up a další nečistoty z tváře a očí. Jedinečné složení výtažku z okurky a mořské řasy dokáže odstranit i voděodolný make-up. Pokožka obličeje je dokonale vyčištěná, osvěžená, hydratovaná a tonizována. Příjemně voní a ráda po něm šáhnu při příštím nákupu odličovadla.

Cena 200 ml - 99 Kč
Kde koupit? www.dermacol.cz



MUA TRIO EYESHADOW, plné balení
Odstín: innocence

Trio třpytivých očních stínů, které spolu hezky ladí. Stíny jsou pěkně pigmentované, ale třpytky opadávají. Proto nejdřív doporučuji nalíčit oči a až poté pustit se do make-upu. Umožňují aplikaci pro perfektní jemné i pro výrazné kouřové líčení. Stíny jsem pužila s oční bázi Artdeco a držely na svém místě celý den. Tento produkt mě nejvíc potěšil v zářijovém Ladyboxu.

Cena 109 Kč



MUA FASHIONISTA SECRET MATTIFYING PRIMER, plné balení

Dovedete si představit nanášet make-up bez báze? Já tedy ne! Nedám dopusti na bázi Lancome La Base a Benefit the porefessional. Dost už, tady má přece hlavní roli Mua podkladová báze. Byla jsem skeptická, nedávala jsem moc šance tomuto výrobku. Ale překvapil a zamilovala jsem se do sametové textury. Redukuje lesk a prodlužuje výdrž líčení. Pleť
je hebká a vyhlazená. Stačí použít malé množství o velikosti hrášku. Podkladová báze je vhodná především pro mastnou pleť. Tip ode mě: nemáte čas nebo náladu na nános make-upu? Zkuste použít podkladovou bázi bez aplikace make-upu.

Cena 399 Kč



MUA KISS PROOF LIP STAIN, plné balení
Ostín: kissalicious

Lip Stain slibuje snadnou aplikaci a "mile vás překvapí výdrž, když i večer budete mít co odličovat" (www.makeupacademy.cz). Aplikaci jsem snadno zvládla, ale ani ne po hodině už bych neměla, co odlíčit. Barva je jemná narůžovělá a okamžitě se vsákne do rtů. Vůně je dost výrazná. I přes obsah pantenolu, který má rty hydratovat, moje rty byly vysušené. Zdůraznily se rýhy a vrásky na rtech. Mua fix na rty jako jedno velké zklamání. Tento produkt mě nejmíň potěšil.

Cena 129 Kč





MUA GEL LINER, plné balení
Odstín: underground

Trendy se mění, oční linky jsou věčné. Pár tahů štětečkem s gelovými linkami Mua a vykouzlete uhrančivý pohled, kterému nikdo neodolá. Vysoká pigmentace a dlouhá výdrž bez nevzhledného rozmazávání. Když už jsem u toho štětečku je důmyslně skrýt. Podařilo se vám ho najít? Nebo ještě hledáte a potřebujete nápovědu? Pokud by vás omrzela klasická černá, můžete
se poohlídnout po dalších třech variantách.

Cena 129 Kč







PALMER'S CBF LOTION, cestovní balení

Při rozbalování ladyboxu tělové mléko provonilo celý balík. Omamná vůně kakaového másla vyživuje a hydratuje i suchou pokožku. Rychle se vstřebává a obsahuje vitamín E.

Cena 250 ml - 135 Kč
Kde koupit? www.ladybox.cz


COLGATE MAX WHITE ONE LUMINOUS ZUBNÍ PASTA, plné balení

Minulý měsíc recenze na zubní pastu Marvis a dnes... Není co vytknout, není co chválit. Jednoduše zubní pasta Colgate
pro bělejší úsměv nebo se aspoň o to pokusí. Zubní pasta jako bonus od Ladyboxu. Děkujeme, ale dovoluji si říct, že by víc potěšil i malinkatý (opravdu malinkatý) vzoreček make-upu. Na druhou stranu Ladybox má pravdu. Ani tím nejúžasnějším štětcem nedokreslíme zkažený zub.

Cena 85 Kč
Kde koupit? v běžné síti drogerií







Žádné komentáře:

Okomentovat