sobota 5. července 2014

Pokročilý matující korektor Dior Pore Minimizer


Hezké sobotní odpoledne dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Do mojí kosmetické sbírky přibyla nová posila. Kdo se to skrývá za novým objevem? Podkladová báze pod make-up Dior Pore Minimizer, která jak již název napovídá, redukuje póry a zmatňuje pleť. Báze, která se pyšní označením, jako pokročilý matující korektor dále slibuje, že opravuje nedokonalosti a zanechává bezchybnou pleť. Bomba, nemyslíte? Tak jak dopadlo moje testování?



Báze nejlepší službu prokáže mastné, ale i smíšené pleti. Bílá plastová tuba s dávkovačem v kombinaci s lehkou krémovou konzistencí umožňuje snadnou a hygienickou aplikaci. Barevně je báze laděná do světlounce růžového odstínu. Stačí nanést malé množství o velikosti hrášku, proto dlouho vydrží. Bázi používám dennodenně už čtvrtý měsíc a pořád jí je dostatek. V pokynech na tubě je doporučeno, že se má nanést na T-zónu. Určitě tím nic nepokazíte, když stejně jako já bázi nanesete na celý obličej. Dior Pore Minimizer usnadňuje i následné sjednocení pleti, kdy se make-up lépe roztírá.

Vyhlazuje povrch pleti a zamezuje usazování make-upu ve vráskách. Po nanesení báze moje pleť jakoby prokoukla a působí zdravějším vzhledem. Líbí se mi na ni okamžitý matující efekt. Jenomže zmatňující efekt nevydrží po celý den. V průběhu dne, když se začnu lesknout, tak je možné bázi opatrně vklepat do T-zóny místo přepudrování. Slib bezchybné pleti projel na plné čáře. Sice póry jsou vyhlazené, ale začervenání dokonalé pleti nesluší. Výsledný efekt je nejlépe vidět na fotografiích před a po použití báze. Fotografie nejsou nijak upravené.

Klady:

·         snadná aplikace,
·         redukuje lesk,
·         zmírňuje póry,
·         rozjasněná pleť,
·         zvyšuje odolnost make-upu,
·         krásný design obalu.

Zápory:

·         vyšší pořizovací cena,
·         obsahuje silikony,
·         nezmírňuje začervenání pleti.

Loučím se s přáním hezkého víkendu a budu se těšit na vaše komentáře.


bez báze
s bází Dior Pore Minimizer

Žádné komentáře:

Okomentovat