úterý 3. června 2014

Láska a jiné závislosti

Hezké úterý dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Každého z nás provázejí závislosti. Závislosti nám dávají sílu, naděj, drží nás nad vodou. Na druhé straně stojí stinná tvář, kdy nás takovéto potěšení může stáhnout ke dnu. Metlu lidstva nechme k výkladu odborníkům a podívejme se na krásné závislosti.


Moje závislosti jako větší i menší zápal, ale jedno je spojuje, jsou to lásky, které si umím dosyta vychutnat. Ani dlouhý výklad výživového poradce mě neodradí od požitku z tak šíleně burcující slasti čokoládových svodů. Tanec jako vášeň či divoké orgie na parketě, kdy dodá tělu potřebnou energii a mysli uvolnění i s dlouhým obdobím modřin. Nakupovací mánie je nejmarnivějším rysem ženských genů, ale ten blažený pocit stojí za to.

Moji největší závislosti a láskou zároveň je čtyřnohý miláček, přítel a společník do pohody i nepohody, Čučoriedka. Za její oddanou přízeň ji ráda rozmazluji. Granulky jsou krmnou dávkou a pamlsky jsou ochucovadlem psího života. Jednou za rok, kdy můj pejsek slaví narozeniny, vyžaduje si to něco extra. Psí pekárna připraví pro vašeho mazlíčka dobrotu přesně podle jeho představ. I když na první pohled dort pro pejska připomíná skvosty pro naše mlsné jazýčky, nevím, nevím jako by vám chutnal, protože v dortu z hovězího a kuřecího masa se žádné sladké pokušení neskrývá.

Dort je třeba objednat si tři dny před vyzvednutím. Velikost dortu se odvíjí podle plemene pejska. Pro Čučoriedku vybírám nejmenší velikost a ještě se i podělí se sestřičkou. Jak už jsem výše prozradila, korpus dortu může být z kuřecího nebo hovězího masa. Dále se vybírá tvar korpusu buď kruh, nebo srdíčko. S milou paní po telefonu se domluvíte, jak chcete vyzdobit dort. Mrkev, párek, psí sušenky - vše je dovoleno. Vážně i poleva na dortu neobsahuje žádný cukr. Nakonec stačí nahlásit, kdy si vyzvednete dort a je hotovo. Psí pekárna sídlí v Praze na Andělu. Dort při vyzvednutí dostanete zabalený v krabici a zároveň v ten den máte pět procentní slevu na nákup ve psím butiku, který je součástí psí pekárny. Cenově mě dort vyšel na 530 Kč a Čučoriedka si náramně pochutnala.

Slyšely jste o psí pekárně a koupily byste svým čtyřnohým miláčkům dort?



Žádné komentáře:

Okomentovat