čtvrtek 26. prosince 2013

Ladybox prosinec 2013

Krásné sváteční odpoledne dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Ještě dřív než do našich domovů zavítal Ježíšek, rozbalily si všechny Ladies prosincové vánoční vydání. Co si pro nás tým Ladyboxu nachystal? Exotický koktejl vůní, kousek dekorativní kosmetiky pro oslnivý pohled, pomocníka pro precizní nalíčení očí, trend v lakování, čisté ruce bez vody a mýdla, byliny ze Sibiře a Dálného Východu, výživu proti vysušování pleti, kakaové pohlazení a sladkou tečka.




ZIAJA OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL LIMETA-CITRUS, plné balení

Ziaja sprchový gel nekoupíte ani na oficiálních stránkách této značky www.ruzoa10.cz, protože byl vyroben v limitované edici. Díky exkluzivní spolupráci jsme si v prosincovém ladyboxu rozbalily osvěžující koktejl limetky a citrusu. Jenomže exotické aroma mi spíše připomínalo jarové bublinky. Nutilo mě to pořád kontrolovat popisek na plastovém obalu, jestli místo sprchy nemám zelenou láhev raději odložit na kuchyňský dřez. Nejmíň mě potěšil tento produkt z prosincového boxu.

Cena 270 ml – limitovaná edice
Kde koupit? limitovaná edice



COSM’ETIKA OČNÍ STÍNY, plné balení

Prosincový ladybox si nachystal dekorativní překvapení 100% přírodních očních stínů Cosm’etika v odstínech modré, hnědé a tělové. Na mě v krabičce čekal poslední jmenovaný odstín. Tělová perleťová barva prozáří pohled, snadno se nanášejí a dobře drží.

Cena 3g - 189 Kč
Kde koupit? www.cosmetikabio.eu



LADYBOX ŠTĚTEC NA OČNÍ STÍNY, plné balení

Plochý štětec určen k aplikaci očních stínů na celé víčko s hustým a hebkým chlupem. V dopise chyběl přesnější popis štětce, ale vlas vypadá jako přírodní. Dorazil zabalený v růžovém pouzdře. Štětec má krátkou růžovou rukojeť a na boku s vyraženým nápisem Ladybox. Zakulacený tvar umožňuje precizní nanášení stínů. Srovnáním ceny a kvality je Ladybox štětec na oční stíny dobrým pomocníkem.

Cena 99 Kč
Kde koupit? www.ladybox.cz




JORDANA TEXTUROVACÍ LAK NA NEHTY, plné balení
Odstín: 06 raging purple

Od tohoto laku nečekejte dokonale hladkou vrstvičku, ale trend v lakování. Speciální složení po zaschnutí vytvoří drsný povrch, připomínající efekt písku. Rychle schne a nerovný povrch promine nedokonalosti. Trochu jsem se obávala, jak texturový povrch půjde dolu, ale odlakování bylo bez problémů.

Cena 15ml – 60 Kč



ANATOMICALS HAND SANITIZER, plné balení

Jak mít čisté ruce bez vody a mýdla? Jedině s dezinfekčním gelem. Gel zatím nikde neseženete, v sortimentu Anatomicals bude k dostání od ledna 2014. Pokožku zanechává krásně svěží bez lepivého pocitu s nevtíravou vůní. Ruce zůstávají hebké, suché bez nutnosti oplachování. Šikovné balení se vejde do každé kabelky. Moje největší potěšení z prosincového boxu.

Cena 60 ml - 129 Kč
Kde koupit? novinka, v prodeji od ledna 2014



NATURA SIBERICA, vzorky

Tady se tým Ladyboxu netrefil, protože rozmazlovat se kosmetikou s efektem anti age, na to ať si ještě moje pleť nezvyká. Natura Siberica je přírodní kosmetika, která obsahuje byliny ze Sibiře a Dálného Východu. V boxu jsem našla od této značky krém na ruce a pleťovou masku, které spojuje vůně plná bylinek. Krém na ruce je vysoce regenerující a bojuje proti pigmentům po 40 letech. Zlepšuje pevnost a pružnost pokožky a zároveň intenzivně hydratuje. Pleťová maska Natura Siberica s regeneračními a hydratačními účinky vyhlazuje drobné vrásky či linky. Podílí se na zpomalení stárnutí pleti a zároveň chrání před volnými radikály.

Cena od 119 Kč




MIXA, VYŽIVUJÍCÍ KRÉM NA OBLIČEJ A TĚLOVÉ MLÉKO, vzorky

Koncentrovaná péče 24 h vyživujícího krému proti vysušován pleti je učená pro suchou a citlivou pleť. Pleť vyživuje a hydratuje po celý den bez obsahu alkoholu a parabenů s jemnou vůní. Regenerační promašťující tělové mléko extra suché pokožce přináší okamžitou úlevu. Mléko má hypoalergenní složení, proto je vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Konzistence není tekutá, ani hutná, tak akorát ideální pro snadné roztírání. Rychle se vstřebává, nelepí a krásně voní. Pokožka je vláčná a vyživená.

Cena od 139 Kč
Kde koupit? v síti drogérií a ve vybraných hypermarketech


RACIO, BISCUITOS LESNÍ OVOCE, plné balení

Tři chutné sušenky s náplní sušeného ovoce a osvěžující šťávy jako sladký bonus.

Cena 10 Kč
Kde koupit? www.racio.cz




PALMER’S FOR DRY ASHY SKIN, cestovní balení

Tělové mléko s kyselinou mléčnou, bambuckým a kakaovým máslem pokožku hydratuje a vyhlazuje. Rychle proniká do pokožky a nezanechává mastný film. Pokožka je vláčná a hebká s příjemnou parfemací. Do prosincového balíčku byly umístěný ještě dva vzorky od této značky, které jsme již dříve testovaly a to kakaové máslo a zpevňující máslo.




Cena 250 ml – 175 Kč



Jaká byla vaše radost z rozbalování prosincové krabičky krásy? Co vás nejvíc potěšilo a co vás naopak zklamalo? Podělte se o svůj názor v diskuzi pod článkem.


Žádné komentáře:

Okomentovat