pátek 15. listopadu 2013

Zkrášlovací domeček

Přeji hezký večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!


Šnek si své obydlí nese na hřbetu, čtyřnohý chlupáč před hromobitím schovává se do boudy a vaše zkrášlovací výbava volá po domečku. Po domečku, kde každý kousek má své místo a hezky je uspořádané. Že by předzvěst konce hrabání v kosmetických taštičkách? A kde takový domeček pořídit? S touto zapeklitou otázkou by měla problém leckterá stavební spořitelna, ale i realitní kancelář.

My ženy jsme bytosti zvídavé a tradá, stačí zabrousit do virtuálního království věcí méně potřebných až zcela nepotřebných, které se po jediném zhlédnutí promění v neodmyslitelnou součást naší existence. Ano, jak jistě už tušíte, je to nakupovací ráj www.ebay.com. Domeček doputoval od bratrů a sester až z dalekého Hong Kongu. Oficiální název pro pohlcovač šminek je kosmetický organizér. Trochu fádní pojmenování pro drobnůstky, které zakryjí nedostatky a rozvinou přirozený půvab.

Organizér (tiše, že jsem si znova dovolila použít to fádní pojmenování) se skládá ze čtyř šuplíků, které se snadno otevírají a zavírají. Nahoře je další nástavec, kde si můžete uložit make-up, řasenky, lesky na rty, rtěnky, co vám bude vyhovovat. Celé dílo je z průhledného materiálu, proto máte vše hezky na očích a to je velice praktické. Vejde se tam toho opravdu hodně, jak vidíte i na fotkách. Jenže nebudu vám nalhávat pro make-up příznivkyně to pořád nebude dost místa. Ale určitě vám poslouží, když si do něj naskládáte, co dennodenně nejvíce používáte. 


Žádné komentáře:

Okomentovat