středa 18. září 2013

Vítejte na blogu Miss Alexy!



Další blogerka!!!


S blogy o módě a kosmetice jako by se protrhl pytel. Zase jedna z těch, co nás zaplaví fotkami sebe před zrcadlem v koupelně s našpulenými rty v pózách topmodelky. Aby se neřeklo, že slečna bloggerka žije jen módou (čím větší logo zvučných světových značek, tím líp) a přirozeným líčením (rudé rty, kouřové oči, tváře políbené bronzerem), zamyslí se nad teorii o  flobálním (ne, překlep to není) oteplování. Kdo však bude mít to srdce, aby jí vysvětlil, že správný pojem je globální oteplování a ne flobální oteplování?

Třeba budeme mít “štěstí“ a nakoukneme do jejího soukromí (tak to dělají i velké celebrity). V krátkém videu nás seznámí se svým Panem Božským. Podotýkám, že v opravdu krátkém videu, protože ona sláva patří jí a to zaslouženě. Pan Božský je tak neuvěřitelně božský a přece je nutno před natáčením pár úprav. Hold, kamera je neúprosná. Strniště a svetr s natrženým levým rukávem, z kterého mu vylízá pupek. Svetr dostal od babičky, když jako žák sedmé třídy základní školy zahrál na flétnu před publikem domova důchodců. Zahrál celkem tři písničky a na jeho vystoupení se dokonce vybíralo vstupné. Tak vidíte, pro něj stačí krátké video, on už je totiž hvězda. Pryč s tím. Jenže Pan Božský se netváří nadšeně. Slečna blogerka mu sladce zašeptá do ucha, co by bylo přístupno číst až po 22 hodině a hned se vším souhlasí. Mezi řádky  o CC krémech, hydratačních rtěnkách a zázračném olejíčku na roztřepené konečky se objeví tzv. zamilovaný deníček, kde Pan Božský vystřídá spoustu přezdívek jako bobesek, lulanek, prdík, … Z té spousty slaďoučkých zdrobnělin se vám rozmotá hlava, až ztratíte chuť na lahůdku z alpského mléka s drcenými jádry lískových ořechů.

Dobře a teď vážně. Naše životy nejsou trháky v kulisách filmového plátna. Místo prince se na gauči povaluje muž ve vytahaných trenkách, který proprdí reklamní pauzy fotbalového přenosu. Snad se komisař Rex nedívá, jak Piškot, tedy slovenský čuvač uvelebil se v trávě a nejde s ním hnout. Když je třeba Autoboti zachrání civilizaci, ale stačí, kdyby ten váš plecháč dojel bez poruchy z místa A do místa B. Ďábel nosí Pradu a vy potom musíte být andílek, když si vykračujete s kabelkou přes rameno MADE IN CHINA. A díky Bohu, že nikdo z mojí rodiny není posedlý démonem. Aspoň tomu tak bylo při poslední návštěvě. Chmurné dny, kdy se vám nic nedaří; kdy si zabouchnete dveře; kdy se rozejdete s láskou svého života; kdy povýšení nedostanete vy, ale kolegyně, vylepšená silikony; kdy si zlomíte (poslední dlouhý) nehet; vám prozáří pestré barvy, omamné vůně, rozevláté vlasy, Popelčiny střevíce, perly a sem tam volánek. Pokud se vás tento popis netýká 
a žijete si ve vile jako z venezuelské telenovely; obskakuje vás skupinka modelů s alergií na oblečení; soukromým tryskáčem letíte na večeři do Paříže; partner (klon Brada Pitta) vám veršuje milostné básně a denně posílá kytice růží; vlasy máte bez jediného roztřepeného konečku; vítejte na (ne)všedním blogu o módě, kosmetice a o všem krásném, co nás ženy baví.

Vaše Miss Alexy


top Comtessa; sukně Comtessa













Žádné komentáře:

Okomentovat